Firelux Prima

Geurloze brandstof voor verplaatsbare kachels Firelux

Prima is een betrouwbare, geurloze brandstof voor verplaatsbare kachels met minder emissie van schadelijke stoffen en een zeer laag aromaatgehalte. Wat is synthetische brandstof (iso parafin)? Middels een syntheseproces waaronder oligomerisatie, distillatie en hydrogenatie wordt uit ruwe aardolie een brandstof ontwikkeld die volledig ontdaan is van zwavel en aromaten, maar door het hoge cetaangetal wel garant staat voor een hoge kwaliteit van verbranding. Het hydrogenatie bewerkingsproces zorgt ervoor dat aromaten worden verwijderd (maximaal 0,001 g/g) alsmede wordt ontdaan van zwavel (maximaal 0,0001 %). Geurloze brandstof, zoals de Firelux Prima wordt in het algemeen beschouwd als de beste kwaliteit geurloze brandstof beschikbaar voor verplaatsbare kachels.

Welke voordelen biedt Firelux Prima?

Alle merken verplaatsbare kachels functioneren optimaal met Firelux Prima brandstof. Het voldoet aan de garantievoorwaarden van alle Europese kachelleveranciers en tevens aan stringente Europese wetgeving conform NF 128 / Arrêté 25-6-2010.

Alle voordelen op een rij:

• geschikt voor alle merken verplaatsbare kachels. Uitvoerig getest en goedgekeurd door Toyotomi Co., de fabrikant van Zibro kachels
• bevat geen zwavel en zwavelhoudende verbindingen
• laag aromaatgehalte, minder geur bij het aan- en uitmaken
• zuivere brandstof, minder emissie van schadelijke stoffen voor een gegarandeerde langere levensduur van uw kachel
• de brandstof heeft een hoog vlampunt van boven de 62˚C en valt hierdoor niet onder het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR)
• verpakt in een 100 % recycleerbare HDPE verpakking, voorzien van kinderveilige sluiting.